Loading...

Og mine karakterer tager fart!

Find den perfekte mentor. Book online. Yoopies tager sig af alt.

Yoopies, Hvordan fungerer det?

Læs mere

Leder du efter lektiehjælp, vil du lære et nyt sprog, eller har du lyst til at lære at spille et nyt instrument? Tilmeld dig Yoopies og find de bedste mentorer rundt om i Danmark!

 • Find en dygtig lærer med et klik!

  Find en dygtig lærer med et klik!

  Kan skolen virke udmattende for dit barn og leder I efter en hjemmeunderviser eller lektiehjælper? Yoopies har løsningen til dig!
  Vi har privatlærer i dansk, historie, økonomi, engelsk matematik, fysik, kemi og så videre: Yoopies har alt!
  Du bestemmer selv hvornår undervisningen skal finde sted. Om aftenen, i weekenderne, i ferien eller kun de enkelte tidspunkter hvor du har brug for det. Du kan finde det hele på Yoopies!

 • Udfordre gramatikken dig eller har du lyst til at lærer et nyt sprog eller spille et nyt instrument: Yoopies hjælper dig i hele Danmark!

  Udfordre gramatikken dig eller har du lyst til at lærer et nyt sprog eller spille et nyt instrument: Yoopies hjælper dig i hele Danmark!

  Har du problemer med engelsk eller vil du lære finsk, fransk eller spansk?
  Gennemse undervisere, der kan hjælpe dig i dit område.

  Har du altid ønsket at lære at spille klaver, guitar eller trommer, men du vil ikke på musikskole? Tilmeld dig Yoopies! Du kan finde en god lærer, og du bestemmer selv prisen!

 • Kontakt kandidater personligt og find den helt rigtige privatunderviser til dig.

  Kontakt kandidater personligt og find den helt rigtige privatunderviser til dig.

  Ikke alle mennesker er lige gode med børn. Derfor giver Yoopies dig muligheden for at kunne læse andre forældres synspunkter og anbefalinger om pågældende babysittere. Ved at logge ind med din Facebook-konto kan du også se, hvilken profil som dine venner anbefaler. Alt dette er tilgængeligt for at kunne garantere mest muligt forældrenes sikkerhed. Yoopies opkræver ingen skjulte gebyrer eller afgifter. Udgiften er en direkte forhandling mellem børnepasseren og familien.
  Intet er nemmere end at kontakte folk på Yoopies: send dem endelig bare en besked eller giv dem kald. Held og lykke!

Lektiehjælp: Find det perfekte job til dig!

Start!