Loading...

Og mine karakterer tager fart!

Find den perfekte mentor. Book online. Yoopies tager sig af alt.

Yoopies er den moderne version af gamle hæderlige opslagstavler. Du kan finde tilgængelige babysittere ved hjælp af din geolokalisering overalt i Danmark!

Yoopies er et billigere alternativ til agenturer, der tager provision og agenturomkostninger

Yoopies.dk er lidt som en "Facebook for børnepasning" [...], som erstatter traditionelle reklamer på opslagstavler med en simpel, hurtig og pålidelig internet service."

Yoopies will replace the traditional word-of-mouth because it includes background checked profiles. Each ad has a grade and a parent's recommendation

For mange familier er erfaring enormt vigtigt, så derfor opfordrer vi alle arbejdsgivere til at skrive deres babysitters anbefaling og kommentar for at vise hvad de kan.

På Yoopies kan du finde den perfekte babysitter, eller studerende som kan hjælpe dit barn med lektierne.

Yoopies er en ny platform for babysittere og familier!

Yoopies is so simple, you enter your postal code and can review thousands of sitter profiles near you with recommandations.

Yoopies, Hvordan fungerer det?

Læs mere

Leder du efter lektiehjælp, vil du lære et nyt sprog, eller har du lyst til at lære at spille et nyt instrument? Tilmeld dig Yoopies og find de bedste mentorer rundt om i Danmark!

 • Find en dygtig lærer med et klik!

  Find en dygtig lærer med et klik!

  Kan skolen virke udmattende for dit barn og leder I efter en hjemmeunderviser eller lektiehjælper? Yoopies har løsningen til dig!
  Vi har privatlærer i dansk, historie, økonomi, engelsk matematik, fysik, kemi og så videre: Yoopies har alt!
  Du bestemmer selv hvornår undervisningen skal finde sted. Om aftenen, i weekenderne, i ferien eller kun de enkelte tidspunkter hvor du har brug for det. Du kan finde det hele på Yoopies!

 • Udfordre gramatikken dig eller har du lyst til at lærer et nyt sprog eller spille et nyt instrument: Yoopies hjælper dig i hele Danmark!

  Udfordre gramatikken dig eller har du lyst til at lærer et nyt sprog eller spille et nyt instrument: Yoopies hjælper dig i hele Danmark!

  Har du problemer med engelsk eller vil du lære finsk, fransk eller spansk?
  Gennemse undervisere, der kan hjælpe dig i dit område.

  Har du altid ønsket at lære at spille klaver, guitar eller trommer, men du vil ikke på musikskole? Tilmeld dig Yoopies! Du kan finde en god lærer, og du bestemmer selv prisen!

 • Kontakt kandidater personligt og find den helt rigtige privatunderviser til dig.

  Kontakt kandidater personligt og find den helt rigtige privatunderviser til dig.

  Ikke alle mennesker er lige gode med børn. Derfor giver Yoopies dig muligheden for at kunne læse andre forældres synspunkter og anbefalinger om pågældende babysittere. Ved at logge ind med din Facebook-konto kan du også se, hvilken profil som dine venner anbefaler. Alt dette er tilgængeligt for at kunne garantere mest muligt forældrenes sikkerhed. Yoopies opkræver ingen skjulte gebyrer eller afgifter. Udgiften er en direkte forhandling mellem børnepasseren og familien.
  Intet er nemmere end at kontakte folk på Yoopies: send dem endelig bare en besked eller giv dem kald. Held og lykke!

Lektiehjælp: Find det perfekte job til dig!

Start!