Loading...
GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER - YOOPIES

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR SALG OG BRUG AF YOOPIES.DK OG RELATEREDE TJENESTER - INTEGRITETSPOLITIK OG DATABESKYTTELSE

Juridiske meddelelser

Denne hjemmeside blev oprettet og udgivet af Yoopies SAS, et forenklet aktieselskab ("Société par aktioner Simplifée") med aktiekapital på 26.225,00 euro beliggende på 17 rue Froment, 75011, Paris, Frankrig og registreret i handelsregisteret i Paris med nummer 533 592 051.

Tel.: 08 446 851 06

E-mail: kontakt@yoopies.dk

Stifter: Benjamin Suchar - kontakt@yoopies.dk

Kreativ leder: Benjamin Suchar – kontakt@yoopies.dk

Momsregistreringsnummer (VAT): FR06 533592051

SIRET-nummer (i Frankrig): 533 592 051 00031

Hjemmesiden bruger AmazonWebService Amazon CS Ireland Ltd, Unit 27, 6400

Cork Airport Business Park, Kinsale Road, Cork, Irland. Amazon CS IrelandLtd. Amazon CS Ireland Ltd er en del af Amazon Web Services (AWS) som er registreret i Inc. PO / Box 81226, Seattle, WA 98108-1226, Tlf.: (206)266-4064 (http://aws.amazon.com).

1.Introduktion

Disse Generelle Salgsbetingelser gælder for alle ydelser i Yoopies, et forenklet aktieselskab / "Société par Actions Simplifiée" (som fortsættes som "Selskab") med 26.225,00 € i aktiekapital. Selskabet er beliggende på 17 rue Froment, 75011 Paris, Frankrig og registreret i handelsregistret i Paris med nummer 533 592 051. Formålet med disse betingelser er at definere forholdet mellem medlemmer og platformen.

Webstedet Yoopies Danmark er på dansk på yoopies.dk og på engelsk på en.yoopies.dk.

2. Formålet med Yoopies

Yoopies udbyder følgende tjenester:

 • Yoopies udbyder tjenesteydere og brugere af tjenesteydelser tekniske værktøjer og redskaber, der muliggør brugen af platformen og kontakten mellem brugere,
 • Yoopies er vært for forskellige tilbud og andet indhold, som Serviceudbydere og Servicebrugere offentliggør på webstedet,
 • Yoopies hjælper med at blive enige om kommissioner og tilbyder betalingsmuligheder i henhold til vilkårene i disse vilkår og betingelser,
 • Yoopies er ikke et agentur, en tjenesteudbyder eller lignende, men en platform der kan hjælpe med nogle administrative problemer.
 • Yoopies er et link mellem tjenesteydere og tjenestebrugere for at tilbyde følgende tjenester:
  • Børnepasning: Fuldtids- og deltidsbørnepasninger, dagpleje, hentning fra skole/børnehave, akut børnepasning og andre lejligheder.
  • Privatundervisning: Privatundervisning i forskellige fag (fx engelsk, matematik, fransk, spansk, fysik, klaverspil osv.).
  • Ældrepleje og hjemmehjælp: Hjemmehjælpere og personlige assistenter, der kan hjælpe med at lave mad, rengøre, handle ind, brusebad osv.
  • Rengøring: Hjælpe med forskellige husholdsningsopgaver.
  • Dyrepasning: Gåture og pasning af kæledyr.

Bemærk, at Yoopies forpligtelser er begrænset til omfanget i at skabe kontakt mellem tjenesteudbydere og tjenestebrugere samt opretholdelsen af deres relationer.

3. Godkendelse af generelle vilkår og betingelser

Disse generelle vilkår og betingelser ("Handelsbetingelser og servicevilkår") gælder for yoopies.dk. Ved at bruge yoopies.dk bekræfter brugerne automatisk, at de har læst, forstået, og at de accepterer disse servicevilkår. Ved at bruge yoopies.dk accepterer brugere automatisk Yoopies' integritetspolitik og databeskyttelse.

Yoopies kan til enhver tid ændre og opdatere sine vilkår og betingelser, fortrolighedspolitik, databeskyttelse og brugere er forpligtet til at acceptere disse vilkår på yoopies.dk

Brugere rådes til at holde sig ajour på de nyeste vilkår. De opdaterede vilkår, integritetspolitik og databeskyttelse er til enhver tid tilgængelig under "Vilkår og betingelser".

Klausul 1: Definitioner

Ord eller udtryk, der er skrevet med store bogstaver i disse generelle vilkår og betingelser (hvad enten det er ental eller flertal) betyder følgende:

Premium-abonnement: Et betalingsabonnement, der giver adgang til yoopies.dk betalingstjenester for en vis periode som kan fornyes.

"Indhold": Alle annoncer, meddelelser og andre oplysninger (tekster, fotos, videoer, fotos, kommentarer, vurderinger, firmanavn osv.) som et medlem uploader på siden.

"Data" eller "Personlige oplysninger": Personlige oplysninger, der muliggør brugeridentifikation.

"Tjenestebrugere": En fysisk person, som ønsker at gøre brug af tjenester som udbydes af tjenesteudbydere på hjemmesiden.

"Tjenesteudbyder": Et medlem, der ønsker at udføre en tjeneste eller tilbyde en service til tjenestebrugere på hjemmesiden. En tjenesteubyder kan være en enkeltperson eller et selvstændigt firma, der tilbyder eller ikke tilbyder tjenester i sit eget navn. Tjenesteudbyderne, der har et selvstændigt firma, er markeret på siden med en særlig etiket. Dette gælder kun babysittere eller dagplejere.

"Medlem": En tjenesteudbyder eller en tjenestebruger på Yoopies.dk.

"Mission": Platform mellem tjenesteudbydere og tjenestebrugere.

"Service": Platform som er betalingsbaseret og med gratis service ydelser.

"Personlige tjenester": Alle ydelser, der udbydes på siden: børnepasning, rengøring, hjemmehjælp, personlig assistance og undervisning.

"Bruger": Alle brugere på platformen, uanset om de kun er besøgende én gang, eller hvis de er registrerede medlemmer.

"Verifikation" eller "Verificering": En bekræftelse på at en profil er blevet godkendt (hans/hendes data er blevet gennemgået) på en bestemt måde, for at kunne identificere personen.

Klausul 2: Immaterielle rettigheder

Indhold som Yoopies deler

Alt indhold (tegninger, billeder, tekst, logoer) der udgør yoopies.dk-hjemmesiden er Yoopies' ejendom. Generelt gives brugerne en personlig, eksklusiv og ikke-overførbar adgang til og brug af yoopies.dk

Yderligere rettigheder påkræver en skriftlig tilladelse fra Yoopies.

Yoopies' varemærke og Yoopies.dk domænenavn er og forbliver Yoopies' ejendom.

 1. Brugerindhold

Yoopies har brugerrettigheder til indhold, som brugeren deler på yoopies.dk og som er knyttet til immaterielle rettigheder.

Brugere giver samtykke til at Yoopies kan ændre indhold for at opfylde webstedets stilkrav og/eller for at gøre indholdet kompatibelt med Yoopies tekniske krav og medieformat.

Brugere gives internationale og ekslusive rettigheder til at anvende de oplysninger der er angivet på siden. Brugere er selv ansvarlige for oplysningerne og/eller data. Yoopies forbeholder sig retten til at slette indhold som er illegitimt, moralsk forkasteligt eller krænker intellektuelle ejendomsrettigheder.

Når en bruger uploader oplysninger på Yoopies.dk, kan de begrænse eller forbyde brugen af oplysningerne på platformen ved at kontakte Yoopies via hjemmesiden eller post: Yoopies SAS, 17 rue Froment, 75011 Paris.

Klausul 3: Adgang til samt anvendelse af platformen

1. Adgang til platformen

Platformen er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Yoopies forbeholder sig retten til uden varsel eller kompensation til midlertidigt at afbryde platformen eller begrænse adgangen til webstedet for at udføre arbejde, der omfatter, men er ikke begrænset til opdateringer, vedligeholdelsesarbejde og ændringer af servere.

Yoopies forbeholder sig, til enhver tid, retten til at redigere eller ændre platformen og tjenesterne tilgængelig på platformen.

I tilfælde af midlertidig eller langvarig utilgængelighed af platformen, især når et problem opstår eller permanent lukning af platformen, er Yoopies ikke ansvarlig for eventuelle skader, der opstår, bortset fra den skade, der angiveligt skyldes Yoopies forsømmelse af forpligtelserne i disse vilkår og betingelser.

Yoopies garanterer ikke, at platformen fungerer uden afbrydelse, eller at de servere, der giver adgang til platformen eller til et tredjepartswebsted (hvilke hypertekstledninger fører til) ikke indeholder virus.

Yoopies er ikke ansvarlig, hvis en eller flere brugere ikke kan oprette forbindelse til platformen på grund af tekniske fejl eller problemer.

Platformen forbinder følgende personer:

På den ene side: Tjenestebrugere registreret på platformen for at kontakte tjenesteudbydere. De tilbyder betaling til tjenesteudbydere, der kan udføre personlige tjenester. Anvendelsen er begrænset til:

 • Fysiske personer med fuld juridisk formåen til at overholde disse vilkår og betingelser i overensstemmelse med deres anmodninger og ikke at sælge, udleje eller udveksle tjenester til tredjepart i form af professionel eller midlertidig aktivitet.

På den anden side: Tjenesteudbydere, der tilbyder personlige tjenester. Brugen er begrænset til:

 • Fysiske personer, der er 16 år eller ældre og har en arbejdstilladelse i Danmark samt en ansvarsforsikring og uden anmærkninger på sin straffeattest.

Juridiske personer eller fysiske personer, der repræsenterer juridiske enheder, må ikke registrere sig på platformen som tjenestebruger uden skriftlig tilladelse fra Yoopies. De må ikke kontakte tjenesteudbyderen, og de må ikke gendanne helt eller delvist hjemmesidens database fra eller via hjemmesiden.

Yoopies forbeholder sig retten til at fjerne en bruger og at anlægge sag, hvis Yoopies mener, at brugeren har forårsaget nogen form for skade på grund af sådanne handlinger, f.eks. ved brug af databasen til kommercielle og/eller markedsundersøgelsesmæssige formål (markedsundersøgelser udført på og/eller oplysninger som er indsamlet fra yoopies.dk, brug af personoplysninger fra tjenesteudbyderen, vildledende reklame mv.).

Tjenestebrugere og tjenesteudbydere, der er registreret på siden, kaldes tilsammen for "Medlemmer".

Virksomheden opretholder platformen og leverer de tekniske værktøjer og hjælpemidler, der gør det muligt for tjenestebrugere og tjenesteudbydere at tilmelde sig siden og håndtere profiler, meddelelser, forespørgsler og andet indhold via siden, hvilket giver anledning til betalinger, der kan foretages i henhold til vilkårene i afsnit 5.3. og som yder støtte til tjenestebrugere, der ønsker at søge om biddrag til personlige serviceydelser i henhold til vilkårene i afsnit 5.2.

Virksomheden fungerer kun som mellemmand for at forbinde tjenestebrugere og tjenesteudbydere.

2. Registrering på platformen

For at kunne bruge tjenesterne skal brugeren registrere sig på platformen ved at udfylde en speciel formular. Alle nødvendige oplysninger skal indtastes, når blanketten udfyldes online. Disse oplysninger skal være korrekte, opdaterede, sandfærdige og det skal kunne dokumenteres hvis forespurgt. Medlemmet skal også opdatere sine profiloplysninger regelmæssigt.

Medlemmet skal indtaste en gyldig e-mail-adresse, der skal bruges til at bekræfte sin registrering og oplyse et telefonnummer, som kan anvendes til at kontakte brugeren.

Yoopies forbeholder sig retten til at acceptere eller afvise registreringer, hvis de ikke overholder disse vilkår og betingelser.

Medlemmet forpligter sig personligt til at bruge platformen og afstå fra at tillade tredjepart adgang til deres sted eller på deres vegne. Medlemmet forpligter sig til at oprette en enkelt konto.

Medlemmet skal sikre sig, at hans / hendes brugernavn og adgangskode holdes hemmeligt. Alle aktiviteter udført med brugerens brugernavn og adgangskode anses for at være udfyldt af ham / hende, og dette medlem er således ansvarlig for alle aktiviteter.

 • Bestemmelser for tjenesteudbydere

Verificering af en konto

For at garantere tjenestebrugere at tjenesteudbyders oplysninger er korrekte, yoopies.dk tilbyder et verifikationssystem ("verificerede profiler"). Denne verificering består i at bekræfte identitet, kontaktoplysninger og mulige kvalifikationer, som medlemmet har indsendt til verifikationstjenesten.

Identitet: Tjenesteudbyderen sender en elektronisk kopi af deres ID (identitetskort, pas, kørekort eller et dokument der er gyldigt for beboere fra et land uden for EU). Yoopies bekræfter at efternavnet, fornavnet og alderen er i overensstemmelse med oplysningerne fra medlemmet på tidspunktet for registreringen.

Kvalifikationer: Hvis Tjenesteudbyderen specificerer kvalifikationer, skal de indsende en elektronisk kopi af disse. Yoopies verificerer at efternavn og fornavn af kvalifikationer er i overensstemmelse med oplysningerne fra medlemmet under registreringen.

Tjenesteudbydere der ønsker deres profil verificeret, betaler fyrre (40) kroner inklusiv skatter til dækning af verifikationsomkostningerne.

De verificerede profiler får et gratis Premium-abonnement i en uge (se punkt 4.1). ii) Bestemmelser for tjenestebrugere

Tjenestebrugere kan offentliggøre en annonce, hvor de angiver deres ønsker at finde en tjenesteudbyder.

Ved at offentliggøre en annonce accepterer tjenestebrugere, at Yoopies sender denne annonce til deres partnere for at maksimere deres chancer for at finde et job eller en person, der lever op til deres ønsker. Kun indholdet af annoncen kan sendes automatisk og offentliggøres på sådanne websteder. Tjenestebrugerens identitet forbliver fortroligt og vises ikke på det sted, hvor annoncen vises. For at kontakte tjenestebrugere, sendes interesserede kandidater til Yoopies.dk platformen, hvor de først skal registrere sig for at kunne kontakte tjenestebrugere.

Klausul 4: Betingelser for adgang til tjenester

Adgang til yoopies.dk og registrering på platformen er gratis. Brugen af siden er også gratis afhængigt af de tjenester du ønsker at gøre brug af.

Brugen af meddelelsestjenesten er gratis, og tjenesteudbydere kan kontakte registrerede tjenestebrugere, der har offentliggjort en annonce.

Medlemmerne kan vælge et Premium-abonnement, som de betaler for, men gør også at du som "Premium medlem" også har flere muligheder på siden.

1. Premium abonnement som tjenesteudbyder

Verifikationsprocessen giver tjenesteudbyder en uges gratis Premium abonnement, der indeholder følgende fordele:

Premium-medlemmernes annoncer vises i de øverste resultater, der matcher tjenestebrugerens søgning; Tjenesteudbydere, der har et Premium-abonnement, kan se tjenestebrugers telefonnummer, hvis tjenestebrugeren har godkendt denne indstilling, og de allerede har haft kontakt med hinanden via meddelelsestjenesten.

Premium abonnementet fornyes automatisk hver måned.

Det månedlige Premium-abonnement fornyes automatisk efter den gratis uge som følge af verificeringen.

Du kan til enhver tid opsige den automatiske fornyelse af Premium-abonnementet ved at vælge "Afslut automatisk fornyelse" under "Min konto", derefter "Premium" og "Indstillinger".

Tjenesteudbyderen er informeret om den automatiske fornyelse af Premium-abonnementet enten i forbindelse med verifikationsprocessen og / eller i forbindelse med betaling af Premium-abonnementet. Oplysningerne findes i brugerens kontooplysninger.

2. Premium abonnement for tjenestebrugere

Hver tjenestebruger kan tage et Premium-abonnement og vælge mellem tre forskellige pakker: i en måned, tre måneder eller et år. Abonnementet indeholder følgende fordele:

Annoncer vises øverst blandt resultaterne afhængigt af tjenesteudbyderens søgning; Premium kunder kan kontakte tjenesteudbydere ubegrænset via besked-tjenesten; Tjenestebrugere, der har Premium-abonnement, kan kontakte andre tjenestebrugere (som har offentliggjort en annonce) via den interne meddelelsestjeneste;

Adgang til telefonnummer, hvis tjenesteudbyderen har godkendt denne indstilling. Du har kun adgang til telefonnumre, når du først har kontaktet hinanden via meddelelsestjenesten; Premium kunder kan se annoncer, som andre tjenestebrugere har oprettet. De kan endda kontakte dem ubegrænset; Premium kunder kan booke tjenestebrugere.

Premium abonnementspriser (efter skat) er tilgængelige på hjemmesiden. Prisen mindskes det længere abonnement du vælger.

En måned: 249 kr. inkl. moms; Tre måneder: 349 kr. inkl. moms; Et år: 749 kr. inkl. moms

Betalinger kan foretages online med følgende kort: Visa eller MasterCard.

Tjenestebrugere skal indtaste et bank-/kortnummer, udløbsdato og en trecifret sikkerhedskode på bagsiden af kortet. SSL-protokoller (Secure sockets layer) garanterer fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger som behandles online.

Alle betalinger er endelige og kan ikke refunderes helt eller delvist, medmindre anmodningen er afgivet inden for fjorten dage, med undtagelse af de tilfælde, der er nævnt i artikel L.221-28 1 i forbrugeraftaleloven og forklaret i § 9 i disse vilkår og betingelser.

Tjenestebrugere kan bruge rabatkoder, der giver rabatter enten fra standardprisen eller et gratis abonnement for et bestemt antal dage.

Ved at acceptere disse vilkår og betingelser accepteres reglerne for brugen af rabatkoder som fremgår i det følgende:

Må ikke bruges til andre formål end det som Yoopies har angivet (hver rabatkode har særlige vilkår);


Må ikke kopieres, sælges eller overføres på nogen måde og må ikke offentliggøres via et offentligt forum, sociale medier eller lignende medier uden Yoopies udtrykkelige tilladelse;

Kan udløbes før du bruger dem og Yoopies forbeholder sig retten til at deaktivere koden af hvilken som helst årsag.

Yoopies forbeholder sig ret til at afvise en rabatkode og/eller gøre ordren og brugen af en kode ugyldig, hvis Yoopies vurderer, at brugen af en kode har været ukorrekt, bedragerisk, ulovlig eller på nogen måde i strid med de særlige vilkår, der er fastsat for en rabatkode, eller er imod almindelige betingelser. I sådanne situationer forbeholder Yoopies sig ret til:

Lukke medlems konto, hvis medlem ikke har overholdt ovennævnte vilkår;

Anmod om tilbagebetaling, hvis rabatkoderne er blevet anvendt til andre formål end dem, der er beskrevet i de specifikke betingelser eller Vilkår og betingelser.

Premium abonnementet fornyes automatisk hver måned.

Du kan til enhver tid opsige den automatiske fornyelse af dit Premium-abonnement ved at vælge "Afmelde automatisk fornyelse", der findes under "Min konto", "Premium", "Indstillinger" og "Afmeld fornyelse af abonnement." Brugeren bliver bedt om at besvare eventuelle spørgsmål om, hvor tilfreds de har været med tjenesten, og derefter klikke på "Bekræft" for at bekræfte annulleringen.

Tjenestebrugere underrettes om den automatiske fornyelse i forbindelse med betaling af Premium-abonnementet. Oplysningerne er på en bestemt side før betaling og i en e-mail, der bekræfter Premium-abonnementet. Hvis du har valgt et abonnement i en eller tre måneder, modtager du en e-mail, der bekræfter fornyelsen og informerer dig om muligheden for at standse den automatiske fornyelse. Hvis du har valgt et abonnement på et år, modtager tjenestebrugeren en e-mail, der informerer om muligheden for at stoppe den automatiske fornyelse en måned før den automatiske fornyelse.

Hvis en tjenestebruger og en tjenesteudbyder har foretaget en booking, kan tjenestebrugeren ikke stoppe den automatiske fornyelse, før tjenesten er blevet gennemført eller annulleret.

Klausul 5: Beskrivelse af tjenester

1. Meddelelsestjeneste

Når tjenestebrugeren er registreret, kan de sende 3 gratis enkelt-beskeder til forskellige tjenesteudbydere uden at have et Premium-abonnement. De valgte profiler vises på baggrund af deres tilgængelighed og søgeområde.

Ud over disse gratis beskeder modtager tjenestebrugere også to gratis meddelelser før eller efter deres registrering. Disse to meddelelser kan kun bruges til at kontakte en tjenesteudbyder på sin profil (ved at klikke på "Kontakt"). Alle andre meddelelser (første kontakt og svar på meddelelser) kræver, at en tjenesteudbyder får et Premium-abonnement.

En tjenestebruger kan kontakte en tjenesteudbyder via meddelelsestjenesten. Den første meddelelse skal indeholde oplysninger om jobbet: type tjeneste, hvor ofte har du brug for hjælp, i løbet af hvilke dage og antallet af timer.

Hvis tjenesteudbyderen godkender kontaktforespørgslen, kan tjenestebrugeren:

Anmod om et eller flere interviews med tjenesteudbyderen ved at foreslå en dato og klokkeslæt for et møde (og stedet, hvis I mødes personligt). Foreslå et telefoninterview (og du behøver ikke at angive, hvor mødet finder sted)

Hvis tjenestebrugeren har et Premium-abonnement, og med undtagelse i ovennævnte tilfælde, kan vedkommende sende skriftlige meddelelser til tjenesteudbydere, forudsat at tjenesteudbyderen accepterer kontaktforespørgslen. Hvis tjenestebrugeren ikke har et Premium-abonnement, kan vedkommende kun sende én besked.

Tjenestebrugere kan få adgang til tjenesteudbyderens telefonnummer, hvis de har godkendt denne indstilling, og hvis de allerede har haft den første kontakt via meddelelsestjenesten.

En tjenesteudbyder kan kontakte en tjenestebruger via meddelelsestjenesten. Når først den første meddelelse er sendt, kan tjenesteudbyderen sende deres motivation/ansøgning til servicebrugeren.

Tjenestebrugere, der har et Premium-abonnement, kan se tjenesteudbyderens telefonnummer, efter at de har godkendt kontakten.

En tjenesteudbyder kan godkende, nægte eller diskutere interviewforespørgsler med tjenestebrugere.

Tjenesteudbyderen kan sende beskeder til servicebrugere, efter at den første kontakt er blevet godkendt af begge parter.

2. Booking

Yoopies beder tjenestebrugere og tjenesteudbydere til at tage fælles og socialt ansvar. For at bekæmpe sort arbejde, som desværre er almindeligt blandt tjenesteudbydere, forpligter tjenestebrugere sig til at bruge online-booking til at blive booket af tjenestebrugere og ikke blive betalt af serviceudbydere uden for platformen. Tjenesteudbydere og tjenestebrugere forhandler lønninger frit (inden for rammerne af gældende lovgivning). Tjenesteudbyderne forpligter sig til altid at bruge online-booking og ikke acceptere betalinger fra tjenestebrugere uden for platformen.

Yoopies forbeholder sig ret til at udelukke brugere, der ikke overholder disse regler.

En tjenestebruger kan foretage en booking anmodning uden at sende en besked til en tjenesteudbyder.

Tjenestebrugere kan gratis booke tjenesteudbydere, der passer bedst til deres behov ved at sende en booking anmodning eller ved at godkende deres ansøgning på platformen.

Yoopies giver ingen råd og styrer ikke deres brugere i valget af en tjenesteudbyder. Tjenesteydere er ansvarlige for at vælge tjenestebrugere, som de vil kontakte og booke, og de forpligter sig til at overholde gyldige love, når de etablerer en aftale. Yoopies garanterer ikke tjenestebrugere, at tjenesteudbydere har de nødvendige dokumenter, der gør det muligt for dem at arbejde i Danmark, og yoopies kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for dette.

Tjenestebrugere skal udfylde en særlig formular for at kunne finde en tjenesteudbyder. Tjenestebrugere skal derefter angive følgende oplysninger:

 • Tjenestetype
 • Hvor ofte har du brug for hjælp (en gang eller regelmæssigt)
 • Hvilke dage og tidspunkter har du brug for hjælp
 • Startdato
 • Slutdato
 • En personlig besked, der beskriver kravene og fortæller alle vigtige oplysninger, der er nødvendige for at jobbet kan udføres korrekt
 • Adressen hvor arbejdet praktiseres
 • Telefonnummer
 • Har du brug for hjælp i skolen eller ej? Denne indstilling tillader en regelmæssig booking ikke er aktiv i skoleferien. Hvis tjenestebrugere vælger denne mulighed, bliver bookingen sat på pause i skoleperioden.

Generelt set skal tjenestebrugerne give alle vigtige oplysninger, som en tjenesteudbyder måtte have brug for, for at kunne udføre sit arbejde korrekt, og tjenestebrugeren forpligter sig på at betale tjenesteudbyderen for arbejdet.

Den timeløn som angives på platformen, svarer til prisen på en times arbejde for det valgte. Denne pris inkluderer også et Yoopies gebyr, der dækker administrationsomkostninger.

Den endelige pris vises under "I alt" eller "samlet" i opsummeringen af bookingen. I tilfælde af en engangsopgave svarer prisen til timelønnen multipliceret med antallet af timer arbejdet.

Ved regelmæssige bookinger svarer prisen for en uges arbejde (dvs. timelønnen multipliceret med antallet af timer arbejdet per uge).

Prisen vises i kroner og inkluderer moms.

Tjenestebrugere kan bruge forskellige rabatkoder. En rabatkode kan tilbyde rabat på timelønnen eller en vis mængde gratis arbejdstimer, som kan bruges til forskellige opgaver. En rabatkode skal indtastes i en særlig boks, når du sender en bookinganmodning og/eller booker. Tjenestebrugeren skal huske at bekræfte brugen af rabatkoden.

Ved at acceptere vilkår og betingelser gives der samtykke til at følgende krav for rabatkoder overholdes:

 1. Må ikke bruges til andre formål end Yoopies har angivet (hver rabatkode har særlige vilkår);
 2. Må ikke kopieres, sælges eller overføres på nogen måde og må ikke offentliggøres til offentligheden via et indlæg i et offentligt forum, sociale medier eller lignende uden Yoopies tilladelse;
 3. Kan udløbes før du bruger dem og Yoopies forbeholder sig retten til at deaktivere koden af hvilken som helst årsag.

Yoopies forbeholder sig ret til ikke at acceptere en rabatkode og/eller at foretage en ordre eller brug af en ugyldig kode, hvis Yoopies vurderer, at brugen af en kode har været ukorrekt, bedragerisk, ulovlig eller på nogen måde underlagt særlige vilkår (særlige vilkår for en rabatkode) eller generelle vilkår. I sådanne situationer forbeholder Yoopies sig ret til:

 1. Luk medlemmets konto, hvis medlemmet ikke har overholdt ovennævnte betingelser; Anmod om tilbagebetaling, hvis rabatkoderne er blevet anvendt til andre formål end beskrevet i disse specifikkevilkår og betingelser.

Den endelige udgift for en opgave svarer til prisen og omkostninger for opgaven, minus potentiel støtte eller skattefradrag. I tilfælde af en enkelt opgave, svarer omkostningerne til prisen for opgaven. Hvis denne opgave bliver gentaget, svarer prisen til den endelige pris for måneden. Den endelige pris afhænger af antallet af timer.

Dette dokument indeholder ingen juridisk rådgivning; kun professionelle kan give sådanne råd.

Selve platformen tilbyder ingen hjemmebaserede tjenester. Platformens formål er at forene medlemmer.

For at booke en tjenesteudbyder regelmæssigt skal en tjenestebruger være Premium-kunde og forblive som kunde under hele kontraktens gyldighedsperiode.

3.Betaling af opgaver

Tjenestebrugere skal i forbindelse med en booking, registrere deres bank eller kreditkort. Dette giver mulighed for automatiske betalinger. Betalinger svarer altid til summen af det som de har forpligtet sig til at betale, dvs.:

Den samlede pris for en opgave (for en enkelt opgave); ugentlig sats for regelmæssigopgaver

Kun MasterCard og Visa godkendes.

Yoopies betalingstjenesteudbyder indsamler oplysninger og beskytter dem sikkert, så længe en tjenestebruger booker og betaler for opgaver via siden. På denne måde kan du booke og betale tilbagevendende opgaver sikkert og nemt. Betalinger opkræves kun, hvis tjenesteudbyderen har accepteret opgaven. Overførsler foretages mellem en tjenestebruger og en tjenesteudbyder.

4.Bekræftelse og tilpasning af arbejdstiden

Ved afslutningen af hver opgave (i tilfælde af individuelle opgaver) eller hver mandag (for regelmæssige opgaver) modtager tjenestebrugeren en e-mail, der beder dem om at bekræfte de faktiske (endelige) timer, som tjenesteudbyderen har arbejdet. Tjenestebrugeren har derefter 48 timer (efter meddelelsen blev sendt) til at bekræfte eller justere den reelle arbejdstid. Hvis de ikke gør det, bekræftes de oprindelige forud anslåede timer automatisk, og betalingen foretages på baggrund af disse oplysninger ved at blive opkrævet fra tjenestebrugerens konto til tjenesteudbyderens elektroniske tegnebog, som er lavet til dette formål i MangoPay.

Hvis en tjenestebruger og en tjenestebruger ikke er enige om antallet af timer, vil bestillingen blive betalt i henhold til det oprindelige estimat. Tjenesteudbyderen modtager så det beløb der oprindelig var aftalt.

Hvis missionen har taget længere tid end oprindeligt anslået, debiteres tjenestebrugerens elektroniske tegnebog baseret på den oprindelige booking + antallet af ekstra timer multipliceret med timelønnen.

Hvis opgaven er kortere end planlagt, vil den reelle arbejdstid for tjenestebrugeren blive opkrævet baseret på den foretagne justering.

Når de faktiske timer er blevet bekræftet, overføres det faste beløb fra tjenestebrugerens elektroniske tegnebog til tjenesteudbyderens elektroniske tegnebog, der er åbnet til dette formål i MangoPay.

Summen (hvorfra Yoopies-gebyrer allerede er trukket) overføres til den konto, som tjenesteudbyderen angiver, når de er registreret. Betalinger foretages ugen efter arbejdet/vagten (efter bekræftelse af arbejdstiden).

Bemærk, at betalinger til tjenesteudbydere kan blive forsinket, især hvis der er bankrestriktioner.

Hvis tjenesteudbyderen har indsendt ugyldige kontooplysninger, beholder Yoopies beløbet i tjenesteudbyderens elektroniske tegnebog, indtil situationen er løst.

Yoopies informerer tjenesteudbyderen, når betalingerne venter og minder dem om, at de skal indtaste korrekte/nye kontooplysninger, for at få betalt. Summen kan opbevares i den elektroniske tegnebog i op til fem år, og efter det er det ikke længere muligt at hæve summen.

Ved at acceptere en opgave forpligter tjenesteudbyderen sig til at registrere deres kontooplysninger til deres medlemskonto på platformen for at modtage betalinger.

5. Aflysning af en opgave

(i) Når en servicebruger annullerer en opgave

Hundrede (100) kr. vil blive opkrævet fra en tjenestebrugers konto, hvis en tjenesteudbyder har godkendt en booking anmodning mindre end fem timer før opgaven påbegyndes, og hvis tjenestebrugeren annullerer missionen inden for 24 timer før opgaven påbegyndes. Summen vil ikke blive opkrævet, hvis aflysning skyldes en alvorlig årsag.

Hvis en regelmæssig booking skal annulleres midlertidigt, kan en tjenestebruger kontakte deres tjenesteudbyder direkte uden at annullere opgaven. I sådanne tilfælde kan tjenestebrugeren blot justere den faktiske arbejdstid næste mandag.

Ved afbestilling af en regelmæssig booking skal en tjenestebruger vurdere kvaliteten på sin tjenesteudbyderes arbejde og bekræfte den endelige aflysning. Tjenestebrugeren kan derefter justere ugens arbejdstimer enten på en gang, dvs. samtidigt med annulleringen eller næste mandag på samme måde som beskrevet i pkt. 5.4.

(ii) Når en tjenesteudbyder annullerer en opgave. En tjenesteudbyder kan annullere en opgave gratis eller uden kompensation til tjenestebrugeren.

Hvis en regelmæssig booking skal annulleres midlertidigt, vil en tjenesteudbyder straks kontakte sin servicemedarbejder uden at annullere opgaven. I sådanne tilfælde kan tjenestebrugeren blot justere den faktiske arbejdstid næste mandag.

Yoopies forbeholder sig retten til at slukke for tjenesteudbyderens konto, hvis de annullerer deres bookinger gentagne gange.

Klausul 6: Kvalitetsvurdering

Når et job er gennemført, kan tjenestebrugeren efterlade en kommentar om kvaliteten af arbejdet og en karakter. Kommentarer og bedømmelser vises på tjenesteudbyderens profil.

Yoopies forbeholder sig ret til ikke at offentliggøre en bedømmelse i tilfælde af mistanke om misbrug af siden, eller hvis vurderingen synes upassende.

Tjenesteudbydere godkender at deres opgaver kan bedømmes af tjenestebrugere, og at bedømmelserne offentliggøres på yoopies.dk.

Formålet er at garantere tjenestebrugere, at tjenesteudbydere har de færdigheder, der kræves for opgaven.

Bedømmelser må under ingen omstændigheder gælde for enkeltpersoner selv (personlig), men (professionel) det skal altid dreje sig om den opgave som folk har gennemført.

Karakteren består af forskellige aspekter af arbejdet og bedømmes med 1-5 stjerner. En samlet karakter beregnes ud fra disse karakterer. Vurderingskriterierne er som følger:

Rettidighed; Tilstedeværelse; Kommunikationsevner; Entusiasme.

Hvis en tjenesteudbyder har modtaget mindst en bedømmelse, vil gennemsnittet af disse karakterer blive vist på tjenesteudbyderens profil på yoopies.dk. Gennemsnitsværdien ændres ud fra de nye bedømmelser.

Tjenesteudbydere har ret til at reagere på bedømmelser, hvis de ønsker det.

Yoopies forbeholder sig retten til at slette vurderinger afhængigt af længden af tjenesten eller regelmæssige bedømmelser.

Klausul 7: Betaling til selskabet

Til gengæld for sine tjenester bliver selskabet betalt i form af betalinger fra Premium abonnementer og opgave kommissioner.

Pris for Premium abonnementer og gebyrer findes på siden.

Selskabet forbeholder sig ret til (efter eget forgodtbefindende og i rammen for disse vilkår og betingelser) at foreslå forskellige kampagnetilbud.

Pris for abonnementer og kommissioner kan øges eller mindskes til enhver tid. Medlemmer anerkender og accepterer, at de er ansvarlige for at være bevidste om de opdaterede beløb, når de godkender en opgave eller når de starter et abonnement.

Medlemmer anerkender og accepterer, at de er ansvarlige for at være bevidste om de opdaterede beløb, når de godkender en opgave eller når de starter et abonnement.

Klausul 8: Betalinger

1. Premium betalinger

Yoopies bruger Payline til sine Debit/Kredit-betalingstjenester, der bruges for Premium abonnementer. Ved at bruge Debit-/Kreditkort eller PayPal (gælder kun tjenestebrugere) på Yoopies, godkender medlemmerne Paylines Specielle Vilkår og Betingelser, som kan læses her: https://support.payline.com/hc/fr/articles/360001231208-RGPD-MONEXT-v1-0.

2. Opgave betalinger

Yoopies bruger Leetchi Corp. S.A.'s MangoPay-system for alle sine betalingstjenester vedrørende opgave betalinger med debit / kreditkort.

Yoopies Medlemmerne har derfor adgang til en elektronisk tegnebog til betalinger. Ved at betale gennem Yoopies Debit/kredit-betaling, accepterer medlemmerne Leetchis vilkår og betingelser for MangoPay E-Money. Læs mere på: https://www.mangopay.com/wp-content/uploads/CGU_MANGOPAY_France.pdf

Klausul 9: Returpolitik

I henhold til forbrugeraftalelovens artikel L. 221-18 gælder fortrydelsesretten i fjorten dage efter kontraktens indgåelse.

For at bruge den ret skal der sendes enten en e-mail eller et brev, som klart siger, at det ønskes at udøve sin ret og give mindst følgende oplysninger:

Hej

Til Yoopies SAS, 17 rue Froment, 75011 Paris Frankrig

Denne anmodning vedrører den kontrakt, der blev oprettet [indtast den dato, hvor opgaven blev godkendt eller datoen for du startede dit abonnement), og jeg vil gerne bruge min ret til at trække mig tilbage.

Med venlig hilsen

[Indtast dit for- og efternavn, e-mail-adresse, du har brugt til registrering og din adresse]”

Anmodning skal sendes til:

Enten som post til følgende adresse: Yoopies, 17 rue Froment, 75011 Paris, Frankrig. Eller via e-mail til følgende e-mail-adresse: kontakt@yoopies.dk

Under alle omstændigheder er brugeren ifølge forbrugeraftaleloven artikel L.221-28 1° kun berettiget til at trække sig tilbage, hvis tjenesten eller en del af tjenesten endnu ikke er blevet brugt. (Ikke-afsluttende liste med eksempler: Afsendelse af meddelelser mellem tjenesteudbydere og tjenestebrugere, booking anmodninger eller bookinger osv.).

Klausul 10: Roller og ansvar

1. Medlemmernes roller og ansvar

Medlemmernes ansvar er:

Ikke at bruge Yoopies til andre formål end dem, der er defineret i disse vilkår og betingelser. Ikke at afsløre sådanne personlige oplysninger i sin profil, der tillader andre brugere at kontakte dem uden for Yoopies tjenester. Ikke at offentliggøre, indikerer eller sprede nogen form information eller indhold, der reducerer, forstyrrer eller forhindrer normalt brug af tjenesterne eller afbryde og/eller formindske normal cirkulation af meddelelser mellem brugere gennem for eksempel en software, virus, logisk bombe, spam osv. Yoopies forbeholder sig ret til at slette spambeskeder, der sendes af brugere, for at sikre at tjenester kan anvendes normalt for alle andre brugere. Ikke at offentliggøre, indikere, formidle, eller i nogen form kommentere; eller handle aggressivt, skadeligt, uanstændigt, pornografisk, vulgært, offensivt, aggressivt, uhensigtsmæssigt, voldeligt, truende, chikanerende, racistisk, have fremmedhadsk adfærd, seksuelle konnotationer, incitament til had, vold diskrimination eller had, opmuntring til ulovlig aktivitet eller brug af ulovlige stoffer eller mere generelt enhver aktivitet, der strider mod platformens formål og som kan skade Yoopies eller tredjeparts rettigheder, eller som kan være i strid med den offentlige orden. Ikke at offentliggøre, angive eller formidle information eller indhold, der indeholder links til sådanne tredjepartswebsteder, der er af ulovlig karakter, overtræder den offentlige orden og/eller som ikke stemmer overens med Yoopies formål.

Brugere påmindes om, at de ikke har ret til at levere eller videregive oplysninger, der hjælper med at identificere dem på yoopies.dk (for eksempel deres efternavn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer).

Ved at bruge Yoopies hjemmeside accepterer du at erstatte Yoopies, vores bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere, agenter, underleverandører og tilknyttede virksomheder mod tredjeparts krav og forpligtelser, hvis du overtræder disse vilkår og betingelser.

2. Yoopies roller og ansvar

Yoopies og dets medlemmer er uafhængige parter, og hver af dem handler med eget navn og for egen regning.

Yoopies indeholder ikke nogen aftaler i navn og/eller for tjenesteudbydere eller tjenestebrugere. Tjenesteudbydere og tjenestebrugere indgår en aftale med hinanden via platformen.

Da virksomheden ikke forstyrrer kontrakten mellem brugere, kan Yoopies på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle vanskeligheder, der måtte opstå før og efter gennemførelsen af disse aftaler (indgået mellem brugere), og Yoopies er ikke ansvarlig, hvis der opstår problemer med garantier, deklarationer, forpligtelser eller andet, som brugerne måtte være tilknyttet.

Med andre ord er virksomheden ikke ansvarlig for opgavens kvalitet og/eller kan ikke garantere at tjenesteudbyderens tjenester svarer til de forventninger eller beskrivelser på platformen.

Yoopies kan under ingen omstændigheder betragtes som et medlem, arbejdsgiver eller arbejdstager.

Yoopies afholder sig fra ansvaret for eventuelle hændelser eller ulykker, der måtte opstå for medlemmer eller tredjeparter i forbindelse med en opgave. Mere generelt kan Yoopies ikke holdes ansvarlig i nogen form for skade (personlige, fysiske, materielle, økonomiske osv.) som følge af en opgave. Der tages ingen klager i betragtning.

Yoopies forpligter sig til at tilbyde tjenester omhyggeligt og i overensstemmelse med gældende regler. Yoopies tilbyder flere hjælpemidler end resultater, og brugere anerkender og accepterer dette. Yoopies' ansvar er begrænset til disse vilkår og betingelser.

Yoopies er ikke ansvarlig for indhold skrevet af en tredjepart. Eventuelle krav skal sendes til den person, der oprettede indholdet.

Indhold der kan skade nogen på nogen måde, skal anmeldes til selskabet i henhold til artikel 6-I-5 i Digital Economy Law nr. 2004-575 fra 21. juni 2004, og selskabet forbeholder sig retten til handlinger beskrevet i klausul 11.

Klausul 11: Konsekvenser af kontraktbrud

Hvis du overtræder de generelle vilkår og betingelser eller på anden måde overtræder loven og den offentlige orden, forbeholder selskabet sig retten til:

 • Bloker eller forhindre medlemmer (eller enhver anden person der er ansvarlig for denne forbrydelse) adgang til tjenesterne
 • Slette alt eller en del af indholdet i forbindelse med kontraktbruddet;
 • Træffe passende foranstaltninger og udstede eventuelle retssager;

Hvis det er nødvendigt, kontakte myndighederne, samarbejde med dem og give alle nødvendige oplysninger til at identificere og/eller stoppe ulovlige aktiviteter.

Klausul 12: Afbrydelse og opsigelse

1. Deaktivering af medlemskonto

Medlemmer kan lukke deres annonce, som de har offentliggjort på deres konto for at finde andre profiler. I dette tilfælde er deaktiveringen midlertidig, og medlemmer kan til enhver tid genaktivere sin konto. Profilen vises ikke i søgeresultatet, når kontoen er deaktiveret.

Brugeren kan når som helst deaktivere sin konto. 2. Opsige tjenesteudbyderens konto

Tjenesteudbydere kan til enhver tid uden særlige grunde eller ekstraomkostninger opsige deres registrering på Yoopies ved at lukke deres konto via Min konto. Man kan ikke have ventende opgaver, når man lukker sin konto. Opgaven skal annulleres, inden man lukker sin konto.

Hvis en tjenesteudbyder har et gyldigt Premium-abonnement, når han lukker sin konto, giver det ikke anledning til tilbagebetaling for den resterende periode.

Kundekonto

Tjenestebrugere kan til enhver tid, uden særlig grund eller ekstra omkostninger, afslutte deres registrering på Yoopies ved at lukke deres konto via Min konto. Man kan ikke have ventende opgaver, når man lukker sin konto. Ventende opgaver skal annulleres inden man lukker sin konto.

Hvis en tjenestebruger har et gyldigt Premium-abonnement, når man lukker sin konto, skal de opsige fornyelsen af abonnementet, inden de lukker deres konto.

Generelle regler

Yoopies forbeholder sig ret til at opsige en konto uden varsel eller officiel anmeldelse uden at dette berører de øvrige bestemmelser i de generelle vilkår og betingelser. Denne opsigelse har samme virkning som medlemmets egen opsigelse.

Denne opsigelse forhindrer ikke Yoopies fra at kræve, at medlemmer eller deres efterfølgere eller juridiske repræsentanter kompenserer for eventuelle skader som de har forårsaget Yoopies.

Beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse

Klausul 13: Privatlivs- og databskyttelsespolitik

Denne privatlivs- og databeskyttelsespolitik angiver de vilkår og betingelser, hvorpå Yoopies indsamler, bruger, bevarer og sender data som brugere angiver eller som indsamles af medlemmer på Yoopies-platformen.

Yoopies-selskabet er ansvarlig for behandlingen af disse oplysninger. Adressen er 17 rue Froment, 75011 Paris - France og e-mail-adressen: kontakt@yoopies.dk

Yoopies forpligter sig til at indsamle og bruge brugerdata i overensstemmelse med den franske databeskyttelseslov og nærmere bestemt bestemmelserne i den franske lov om databeskyttelse samt det europæiske databeskyttelsesdirektiv (GDPR).

Ved at bruge webstedet accepterer brugere, at deres data behandles under disse vilkår og formål som beskrevet i disse vilkår og betingelser. Man forventes, at brugerne har læst og forstået denne privatlivs- og databeskyttelsespolitik, eftersom man skal acceptere disse vilkår i forbindelse med registreringen.

Privatlivspolitik og databeskyttelse er tilgængelig på yoopies.dk og kan downloades og udskrives fra webstedet.

Platformen kan indeholde links til andre websteder, der ejes af enkeltpersoner, virksomheder eller enheder. Yoopies er ikke ansvarlig for indholdet eller privatlivspolitikken og databeskyttelse på disse hjemmesider.

Når brugere besøger disse tredjepartswebsteder, vil disse websteder sandsynligvis indsamle brugerdata. Derfor anbefaler vi brugere at gennemgå deres servicevilkår samt privatlivspolitik og databeskyttelse.

Klausul 14: Hvilken type data er indsamlet fra platformen

 1. Data indsamles både gennem oplysningerne fra brugeren selv og gennem forskellige handlinger, der udføres på platformen (automatisk).
 2. Brugeren informerer om oplysningerne er obligatoriske eller frivillige.

Mere specifikt indsamles oplysninger, når et medlem registrerer sig, køber Premium-abonnement, verificerer sin profil og kontakter kundeservicen.

14.1 Indsamling af data brugeren selv angiver på platformen

Nogle oplysninger er obligatoriske for Yoopies for at give brugere adgang til deres tjenester. Registreringsoplysninger tilhører for eksempel denne kategori. En bruger kan ikke bruge tjenester uden at angive denne information. En bruger kan heller ikke købe Premium-abonnement uden at indtaste deres betalingsoplysninger.

De oplysninger, som Yoopies indsamler, og som brugeren selv angiver kan omfatte: navn, efternavn, adgangskode, post og e-mail-adresse, landekode, mobilnummer, fødselsdato og fødested, fotografier, uddannelse, eksamensbevis, interesser, sprogkundskaber, økonomisk og finansiel information, information om hverdagslivet (vaner, familiesituation), bankoplysninger, identifikationsoplysninger, ID, arbejdstilladelse og arbejdsvisum.

14.2. Data som indsamles automatisk

Disse data kan indeholde stemmeoptagelser fra opkald med Yoopies kundeservice.

Selvom data fra sociale medier hører til denne gruppe, hvis en bruger opretter forbindelse til platformen via deres konto på sociale medier. I dette tilfælde har Yoopies adgang til en del af det data, som brugeren har udgivet på sociale medier (f.eks. navne, efternavne, fotos, e-mail-adresser osv.).

Yoopies indsamler teknisk data fra brugere (f.eks. versionen af browseren, operativsystemversionen, IP-adressen, oplysninger der identificerer computeren og andre værktøjer der gør det muligt for platformen at blive brugt).

Yoopies må bruge cookies eller tilsvarende teknologi, der gør det muligt at gemme oplysninger om brugerens brug af siden (f.eks. hvilke sider der bruges og hvornår). Disse oplysninger gør det muligt for Yoopies at forstå og oprette statistikker om brugen af siden, men også at forstå brugernes behov og forbedre sine tjenester og dermed tilbyde interessante tilbud til sine brugere. Brugere kan forbyde brugen af cookies på Yoopies ved at ændre browserindstillingerne. Processen forklares i Klausul 17.

Klausul 15: Formålet med dataindsamling

Formålet med dataindsamlingen er at give brugere af Yoopies sikre, optimale, effektive og personlige tjenester. Dataindsamling muliggør:

 • Brug af platformen;
 • Håndtering, beskyttelse, forbedring og optimering af platformen;
 • En skræddersyet konto;
 • At modtage og foretage betalinger for tjenester;
 • At tilbyde tjenester baseret på de aftaler indgået mellem medlem og Yoopies;
 • At sende oplysninger om tjenesterne (f.eks. booking bekræftelse) eller om platformen;
 • At kontakte kundeservice;
 • At kontakte og kommunikere med andre medlemmer;
 • At tilbyde tjenester;
 • At løse eventuelle tekniske problemer og lignende;
 • Tilpasning, evaluering og forbedring af tjenester og indhold;
 • At informere brugere om tjenester gennem målrettet markedsføring og/eller tilbud (hvis brugeren har godkendt dette);
 • For at forhindre, opdage og undersøge potentielt forbudte og ulovlige aktiviteter på webstedet og følge op på salgsbetingelserne samt disse vilkår og betingelser;
 • At overvåge medlemmerne handler under de generelle vilkår og betingelser;
 • At du kan kontrollere og moderere medlemmers profiler efter behov;
 • At forebygge og bekæmpe computersvindel.

Klausul 16: Hvor længe opbevares data

Yoopies bevarer data, så længe som det anses for nødvendigt at opbevare data og så længe det respekterer gyldig lovgivning.

Oplysningerne bevares fem (5) år efter platformen er blevet brugt sidst, hvis medlemmet ikke har slettet sin konto.

 • Hvis kontoen er lukket, slettes data så hurtigt som muligt, og data vil ikke blive bevaret.
 • ”Cookies” gemmes i højst 13 måneder

Forskellige undtagelser er mulige, hvis Yoopies er forpligtet til at overholde visse love som gælder Den Europæiske Union eller i et land, hvor man er aktiv, samt i tilfælde af at Yoopies skal kunne dokumentere information for at erkende, anvende eller forsvare oplysninger inden for overensstemmelserne i Klausul 17.3 i disse vilkår og betingelser.

Klausul 17: Håndtering af Cookies

Som en generel regel bruger Yoopies cookies til at forbedre og personliggøre webstedet og/eller at bestemme målgruppen. Cookies er små filer, der består af bogstaver og tal, der er gemt i brugerens browser eller på brugerens harddisk.

Formålet med cookies er ikke at indsamle data uden brugeren ved det, men for at gemme oplysninger om, hvordan brugeren bruger webstedet til at hjælpe ham/hende under fremtidige besøg og forespørgsler, såsom hvilke sider man har bladret i og hvornår.

Yoopies' brugere kan blokere alle cookies. Hvis cookies er blokeret, vil muligheden for at bruge webstedet blive reduceret.

Cookies giver dig mulighed for at identificere brugere under næste besøg, sikre overførsler på Yoopies.dk, registrere brugerens sprog og tillade Yoopies at analysere trafik på webstedet for at forbedre siden i fremtiden.

Cookies vil ikke blive aktiveret automatisk, undtagen de cookies som er nødvendige for at Yoopies' hjemmeside og tjenester kan fungere normalt. Yoopies beder desuden om brugers tilladelse til brug af andre cookies.

Brugere kan blokere og rydde cookies gennem deres webbrowser.

Klausul 18: Modtagere af data

Data kan overføres til

 • Underleverandører (tjenesteudbydere) som Yoopies ansætter til udførelse af tekniske tjenester, betalingstjenester, moderering, profilverifikation eller analytiske løsninger. Underleverandører kan være placeret inden for eller uden for EU. Yoopies kræver at tjenesteudbydererne kun bruger oplysningerne til opgaver, som Yoopies har bestilt fra dem, og at de altid overholder de europæiske databeskyttelsesbestemmelser og denne privatlivspolitik.
 • Ved at offentliggøre en annonce accepterer tjenestebrugere at Yoopies kan videresende denne annonce til sine partnere (såsom beskæftigelsestjenester) for at maksimere deres chancer for at finde en person, der matcher deres søgning. Kun indholdet af annoncen sendes automatisk og kan offentliggøres på deres websteder. Brugerens identitet er fortroligt og ikke vises på annoncørens hjemmeside. For at komme i kontakt med tjenestebrugere, bliver de interesserede kandidater omdirigeret til yoopies.dk hvor de skal tilmelde sig, før de kan kontakte tjenestebrugere.
 • Yoopies sælger eller udlejer ikke data til tredjepart uden brugers godkendelse. Når bruger accepterer dette og inden for rammerne af gyldige love, kan Yoopies sende data om sine brugere til sine partnere.
 • Data kan overføres, hvis loven kræver eller tillader det, eller hvis overførslen kan ses som Yoopies juridiske forpligtelse at svare på et krav som stilles mod Yoopies, for at reagere på alle juridiske forespørgsler eller i tilfælde af undersøgelser og opklaringer, for at leve op til en kontrakt, generelle vilkår og betingelser for medlemmer og at opfylde og garantere yoopies, dets medarbejdere og tredjeparters rettigheder, ejendom og sikkerhed.
 • For salg eller køb af selskaber/virksomheder eller dets aktiver forbeholder Yoopies sig ret til at dele data med potentielle sælgere eller købere af virksomheden og aktiverne.

Medlemmets profil er offentligt tilgængelig, og data kan vises på almindelige søgemaskiner afhængigt af brugerens profil og annonce (for eksempel fornavn, by, postnummer, foto, annonceindhold, placering, sprog, nationalitet, erfaring, livsstil, erhvervserfaring, det yngste barns alder og eksamensbevis).

Klausul 19: Brugerrettigheder

Ifølge lov nr. 78-17 af 6. januar 1978 om databehandling, datafiler og individuelle frihedsrettigheder, også kendt som "lov for databehandling og individuel frihed", og europæisk regulativ nr. 2016/679 om data og personoplysninger samt fri bevægelse af pågældende data, brugeren kan bruge sine rettigheder som beskrevet her ved at sende en mail til kontakt@yoopies.dk. Bemærk at Yoopies kan bede brugeren om at bekræfte sin identitet, før anmodningen behandles.

 • Retten til adgang giver brugeren adgang til oplysningerne om ham/hende efter at have bekræftet sin identitet og lever op til kravene.
 • Retten til rettelser giver brugeren mulighed for at anmode om, at oplysningerne om ham/hende ændres, opdateres eller slettes, hvis det er ukorrekt eller ufuldstændigt.
 • Retten til at slette/fjerne gør det muligt for brugeren at anmode om at få oplysningerne slettet gratis, inden for de juridiske forpligtelser, som Yoopies skal følge. Hver bruger har også evnen til at slette sin konto og hans/hendes data i denne forbindelse.
 • Retten til at flytte gør brugeren i stand til at modtage sine oplysninger som han har fastsat i et struktureret format, som regel i en form, der er brugt og kan læses af en maskine for at overføre det til en anden styreenhed.
 • Retten til at nægte giver brugeren mulighed for at opsige behandlingen af hans/hendes data af legitime grunde.
 • Retten til at klage til CNIL (https://www.cnil.fr/fr/plaintes) og retten til retslige aktioner, hvis brugeren mener, at hans/hendes rettigheder ikke er blevet respekteret.

Ansøgning

Klausul 20: Overlevelse

Hvis nogle af bestemmelserne i disse vilkår og betingelser ophører eller bliver ugyldige på grund af lovændringer eller domstolsrevisioner, påvirker de øvrige bestemmelser ikke gyldigheden eller overensstemmelsen af disse vilkår og betingelser.

Klausul 21: Lov, der gælder - Kompetente domstole - Alternative konfliktløsningsmetoder

Disse generelle vilkår og betingelser overholder fransk lov.

Hvis der er en konflikt mellem Yoopies og brugere, og dette ikke er løst ved skriftlig henvendelse til Yoopies kundeservice (kontakt@yoopies.dk), kan man bruge en forbrugerombudsmand til at løse konflikten mellem Yoopies og brugeren. Man kan også kontakte Den Europæiske Ombudsmand om nødvendigt. Kontaktoplysninger og referencer findes på http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Eventuelle tvister eller uenigheder, der ikke kan løses i henhold til civilret, skal løses enten hvor den respekterede bopæl eller tjenesteydelse blev udført eller i henhold til forbrugerkodeksen på det sted, hvor tjenestebrugeren levede på det tidspunkt aftalen blev indgået, medmindre der i almindelige regler fastlægges, at sagen skal behandles i en anden domstol.