Loading...

Skal der gøres rent?

Få mere tid i hverdagen ved at bestille rengøring online.

Yoopies, Hvordan fungerer det?

Læs mere

Med Yoopies kan du hurtigt og simpelt finde en pålidelig husholderske eller en rengøringsassistent til dit kontor i nærheden af dig.

 • Find grundig rengøringsassistent i nærheden af dig!

  Find grundig rengøringsassistent i nærheden af dig!

  Har du ingen tid eller kræfter til at gøre rent derhjemme? Yoopies kan gøre dit liv lettere! Takket være geo-lokaliserede annoncer og en række forskellige søgekriterier kan du finde den bedste rengøringsassistent i nærheden af dig! Alt er hurtigt og nemt, og du kan finde din hjælp til hverdagen med et par klik. Søg efter dine kriterier og fortæl hvad dine krav er, så DU kan få tid til de ting som du brænder for!

 • Find lokale rengøringsassistenter for virksomheder i Yoopies!

  Find lokale rengøringsassistenter for virksomheder i Yoopies!

  Er du på udkig efter en rengøringsassistent til din arbejdsplads? Yoopies kan hjælpe dig med at finde den perfekte rengøringsassistent.

  Glem alt om rengøringsfirmaer og find rengøringsservice gennem vores geolokaliserede annoncer. Vi opkræver ingen gebyrer, og du kan frit forhandle om lønnen med din lokale rengøringsperson.

 • Kontakt rengøringshjælpere i nærheden af dig

  Kontakt rengøringshjælpere i nærheden af dig

  At forlade dine hjemmenøgler til en fremmed skal være en overvejet beslutning. Derfor kan du læse de udtalelser og anbefalinger, som andre brugere har skrevet til Yoopies. Yoopies er ikke kun matchmaking mellem forskellige brugere, men også et fællesskab, hvor familier kan hjælpe hinanden. Igennem Facebook kan du også se, hvilke af dine Facebook-venner der har anbefalet en au pair. Alt dette virker ved at slå på trommen.
  "
  Intet er nemmere end at kontakte en au pair på vores hjemmeside. Du skal kun vælge en profil og kontakte ham / hende via telefon eller med en besked. Denne person vil modtage en notifikation om din besked, og så er det bare at vente på et svar!

Rengøring: Find det perfekte job til dig!

Start!