Loading...

Find den perfekte babysitter lige rundt om hjørnet!

Find din redning. Book online gennem Yoopies.

Yoopies, Hvordan fungerer det?

Læs mere

Leder du efter en babysitter, dyrepasser, lektiehjælp eller hjælp til huslige gøremål? Tilmeld dig Yoopies. Her finder du oversigten over den hjælp som du måtte søge efter lige om hjørnet. Oplys dit postnummer og søgekriterier, og dine kandidater vil dukke op på skærmen. Tag kontakt til personen, aftal at mødes eller ringes ved og lav en direkte booking online.

 • Find en babysitter i dit lokalområde overalt i Danmark.

  Find en babysitter i dit lokalområde overalt i Danmark.

  Anvend forskellige søgekriterier for at finde den perfekte hjælp til hverdagen. Søgningen kan f.eks. være baseret på tilgængelighed, placering, erfaring eller kvalifikationer. Du kan også læse evalueringer og oprette forbindelse til Facebook for at se om dine venner har anbefalet denne profil.

 • <a href="https://yoopies.fr/nounou">Søger efter en babysitter</a>: Yoopies har den rette profil til dig.

  Søger efter en babysitter: Yoopies har den rette profil til dig.

  Leder du efter en bestemt profil som kan lidt af hvert, som for eksempel lave mad, køre dit barn til sport og hjælpe med lektier? Eller måske leder du efter som kan gå en tur med Figo et par gange om ugen? Tilmeld dig gratis og oplys dine ønsker i en annonce, så den rigtige profil bliver tiltrukket og I kan få skabt kontakt.

 • Troværdige babysittere og barnepiger

  Troværdige babysittere og barnepiger

  Yoopies er meget mere end blot en simpel hjemmeside for børnepasning. Du kan læse anbefalinger, finde verificerede profiler og kontakte de mest interessante profiler. Takket være deres bedømmelser, vurderinger og omtale kan du finde en pålidelig babysitter, som hele familien vil elske. At finde en pålidelig babysitter kan føles svært, men takket være vores udviklede tjenester og simple hjemmeside er det nu nemmere end nogensinde! Prøv selv ;)

Børnepasning: Find det perfekte job til dig!

Start!