Loading...

Mea H., Hundepasser i Frederiksberg (1958)

  • 17 år gammel, 5 års erfaring

  • , 99kr./dag
  • Gåture
  • Besøg
  • Dyrepasning i dyrepasserens hjem
  • Dyrepasning i ejerens hjem
MEDDELELSE

Erfaren og fleksibel dyrepasser.

Jeg er en sød og imødekommende pige. Jeg holder lige nu sabbatår, hvor jeg bruger tiden på at arbejde. Jeg arbejder b.la. som handicaphjælper og hundelufter/hundesitter.

Jeg har altid været glad for at omgås med både mennesker og dyr. Jobbet som dyrepasser er vigtigt for mig. For mig handler det ikke bare om at gå en tur, lege eller sidde og vente på at du kommer og henter dit kæledyr, nej for mig er det vigtigt at gøre det til en god oplevelse, for både dig, mig og katten/hunden. Jeg tilpasser mig derfor ind, efter dit kats/hunds og dine behov, og de vil altid komme i forreste række.

Derudover er jeg meget fleksibel ift. tid, det betyder at du altid vil kunne få hurtig kontakt til mig. Opstår der en akut aflysning hvor du står og mangler en hjælpende hånd, eller skal du på arbejde? Uanset hvad grunden er, vil jeg altid gøre mit bedste for at hjælpe til.

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, og jeg håber at du evt. har lyst til at møde mig til et lille visit, hvor du kan lære mig at kende, og se om du synes kemien er god.

Tilgængelighed Mea

Disse opgaver kan Mea hjælpe dig med

Oplysninger mangler

Meas referencer

Professionel erfaring: 5 års erfaring

  • Oplysninger mangler

Mere om Mea

Jeg er en sød og imødekommende pige. Jeg holder lige nu sabbatår, hvor jeg bruger tiden på at arbejde. Jeg arbejder b.la. som handicaphjælper og hundelufter/hundesitter. Jeg har altid været glad for at omgås med både mennesker og dyr. Jobbet som hundelufter er vigtigt for mig. For mig handler det ikke bare om at gå en tur, eller sidde og vente på at du kommer og henter din hund, for mig er det vigtigt at gøre det til en god oplevelse, for både dig, mig og din hund. Jeg tilpasser mig derfor ind, efter din hunds og dine behov, og de vil altid komme i forreste række. Derudover er jeg meget fleksibel ift. tid, det betyder at du altid vil kunne få hurtig kontakt til mig. Opstår der en akut aflysning hvor du står og mangler en hjælpende hånd, eller skal du på arbejde? Uanset hvad grunden er, vil jeg altid gøre mit bedste for at hjælpe til. Du er altid velkommen til at sende mig en besked, og jeg håber at du evt. har lyst til at møde mig til et lille visit, hvor du kan lære mig at kende, og se om du synes kemien er god.

Location

Approximative location.