Loading...

Marianne T., underviser i engelsk, underviser i dansk, underviser i kemi, underviser i biologi, underviser i geografi, underviser i matematik i Ferritslev (5863)

  • 22 år gammel, <1 års erfaring

  • , 120.00kr./timen
  • Videnskab
  • Sprog
  • Datalogi
  • Musik
  • Lektiehjælp/Undervisning
MEDDELELSE

Hf-student søger job som lektiehjælper

Goddag,

Mit navn er Marianne Thomsen, og jeg søger et job som lektiehjælper. Jeg er er 22 år gammel og er halv dansker og halv filippiner. Jeg bor i hus med med min kæreste, som jeg er sammen med på 4. år, og vores fælles hvalp. Jeg er lige blevet færdig med at studere HF på Nyborg Gymnasium, hvor jeg blev student i juni 2020. Jeg har derfor al min tid fri, og jeg kan på den måde kontaktes på alle tidspunkter i alle ugens dage.

Mine faglige niveauer:

* Dansk A
* Engelsk B
* Kemi B
* Biologi B
* Matematik B
* Geografi C
* Mediefag C

Hvis jeg har vækket jeres interesse, må I meget gerne sende mig en e-mail. Jeg er nemmest at træffes på e-mail.

Knus,
Marianne Thomsen

Tilgængelighed Marianne

Disse opgaver kan Marianne hjælpe dig med

Oplysninger mangler

Mariannes referencer

Professionel erfaring: <1 års erfaring

  • Oplysninger mangler

Mere om Marianne

Jeg har studeret HF på Nyborg Gymnasium og blev student i juni 2020. Jeg elsker de naturfaglige fag: biologi, geografi og kemi, hvor jeg i den tværfaglige eksamen på C-niveau fik karakteren 12. Dog er mine svagheder de kulturfaglige fag: samfundsfag, historie og religion. Til min engelsk eksamen fik jeg karakteren 10 i både mundtlig og skriftlig, og kom derfor afsted med 10 i huen. Jeg synes, at det er hyggeligt at skrive danskstile, og jeg går meget op i grammatik. Lidt om mig som person: Jeg elsker at bruge min fritid på at læse en god bog, lave min egne digte og gå en tur i naturen. Udover min kæreste og hund tager jeg min gribetang og en pose med på vores gåture, da jeg går meget op i miljøet, og derfor samler affald op, når vi støder på det. Jeg elsker musik og spiller selv klaver, men jeg kan også lide at slappe af på sofaen og se en god tv-serie i tv'et. Jeg har altid været meget kreativ, og kan rigtigt udvide min kreativitet, når jeg starter på frisøruddannelsen i starten af 2021.

Location

Approximative location.