Loading...

Diana N., barnepige på fuldtid i Odense (5000)

 • 20 år gammel, 6 års erfaring

 • Ved lejlighed
 • Deltid / efter skole
 • Børnepasning fuldtid
 • den 31. december
 • Sprog:
  Dansk (Modersmål)
 • Nationalitet
  Dansker
 • Erfaring:
  6 års erfaring
 • Kørekort Nej
  Førstehjælpscertifikat Ja
 • Adgang til køretøj Nej
  Har børn Nej
MEDDELELSE

Sød og mødestabil barnepige

Jeg er en 20 årig glad og smilende pige som elsker at bruge tid på børn. Har meget erfaring med børn da jeg selv har en lille søster, har været i praktik i 4 vuggestuer og har været i praktik i 1,5 års tid i en børnehave og så i min fritid er jeg barnepige hvor jeg også har udtalelse fra 4 forældre. Har 6 års erfaring. Har erfaring med børn i alderen fra 0 mdr og op efter. Jeg har taget grundforløb 1 og grundforløb 2 pædagogisk assistent uddannelsen på Sosu skolen og det har jeg fordi at jeg gerne vil ud og arbejde i en vuggestue.
Jeg som barnepige kan passe jeres guldklump både hos mig og hos jer. Jeg er den slags barnepige der kigger på barnets behov. Hvis det vil ud og lege kan jeg find på at smøre madpakker og lave en hyggelig tur på legepladsen eller i skoven eller hvis det bare har brug for at slappe af og putte så gør vi det.
Jeg har egen lejlighed og går hjemme så jeg kan passe hos mig og hos jer og er meget fleksibel. Jeg har blandt andet selv flasker, rejseseng, legetøj, sutter, lidt ekstra baby tøj osv til når jeg passer hos mig.
Jeg har cykel med både barnesæde og cykeltrailer så jeg kan hente og bringe og når jeg passer hos mig så kan vi cykle på legepladsen eller op til skoven.
Jeg tilbyder også pasning med overnatning.
Som person er jeg en glad og smilende pige som elsker at lave noget og være i gang. Ligesåvel som jeg kan lide at lave noget som fx at smøre en madpakke og tage på legepladsen kan jeg også godt lide at slappe af og hygge med fx en film. Når jeg passer er barnet i fokus og barnet har min fulde opmærksomhed og det barnet har lyst til at lave det laver vi. Hvis det er baby vil de også bliver brugt tid på den motoriske udvikling.
Jeg er mødestabil og vægter mit arbejde med børn højt.
Jeg er ikke typen der bare siger op eller skifter familie da jeg ved hvor vigtig relationen mellem mig og barnet/børnene bliver i takt med at vi lære hinanden at kende. Jeg har blandt andet en familie jeg startede hos i 2017 som jeg stadig arbejder hos.

Tilgængelighed Diana

Tilgængelig til børnepasning i skoleferien
Tilgængelig om natten
Accepter akut-børnepasning
Tilgængelig nytårsaften

Disse opgaver kan Diana hjælpe dig med

Nyfødt (under 6 måneder)
Børn (6 måneder til 2 år)
Pasning af børn mellem 2 og 6 år
Dyrepasning
Naturliv

0 bedømmelser fra forældre

Professionel erfaring: 6 års erfaring

 • Oplysninger mangler

Location

Approximative location.