Loading...

Mea H., Barnepige på fuldtid i Frederiksberg (1958)

  • 17 år gammel, 5 års erfaring

  • Ved lejlighed
  • Deltid / efter skole
  • Børnepasning fuldtid
MEDDELELSE

Erfaren og fleksibel babysitter

Jeg er en glad og smilende pige, som er fyldt med god energi. Jeg holder pt. sabbatår, så i min fritid arbejder jeg som handicaphjælper, hundelufter/hundepasser og gør rent i private hjem.

Jeg tilbyder dig og dit barn/dine børn; massere af omsorg, lige den tid i skal bruge, en stabil mødetid, massere sjove lege og meget mere. Jeg synes det er vigtig at man måde kan lege vildt og fjolle rundt, men også lege rolig evt. læse en bog eller andet.

Jeg kan desværre ikke køre dit barn til institutioner, da jeg kun er 17 år, og ikke har kørekort.
Dog er jeg meget fornuftig og moden, og da jeg selv har passet børn fra jeg var helt lille, kan jeg sagtens transportere os på cykel, offenligt transport eller gå-ben.
Jeg håber i er friske på at møde mig, og sende mig en besked.
På forhånd tak.
Hilsen Mea

Tilgængelighed Mea

Tilgængelig til børnepasning i skoleferien
Tilgængelig om natten
Accepter akut-børnepasning

Disse opgaver kan Mea hjælpe dig med

Lektiehjælp/Undervisning
Rengøring
Børn (6 måneder til 2 år)
Pasning af børn mellem 2 og 6 år
Pasning af børn over 6 år
Dyrepasning
Evnesvage børn
Børn med handicap
Montessori
Naturliv
Læreplan

0 bedømmelser fra forældre

Professionel erfaring: 5 års erfaring

  • Oplysninger mangler

Mere om Mea

Jeg er en sød og imødekommende pige. Jeg holder lige nu sabbatår, hvor jeg bruger tiden på at arbejde. Jeg arbejder b.la. som handicaphjælper og hundelufter/hundesitter. Jeg har altid været glad for at omgås med både mennesker og dyr. Jobbet som hundelufter er vigtigt for mig. For mig handler det ikke bare om at gå en tur, eller sidde og vente på at du kommer og henter din hund, for mig er det vigtigt at gøre det til en god oplevelse, for både dig, mig og din hund. Jeg tilpasser mig derfor ind, efter din hunds og dine behov, og de vil altid komme i forreste række. Derudover er jeg meget fleksibel ift. tid, det betyder at du altid vil kunne få hurtig kontakt til mig. Opstår der en akut aflysning hvor du står og mangler en hjælpende hånd, eller skal du på arbejde? Uanset hvad grunden er, vil jeg altid gøre mit bedste for at hjælpe til. Du er altid velkommen til at sende mig en besked, og jeg håber at du evt. har lyst til at møde mig til et lille visit, hvor du kan lære mig at kende, og se om du synes kemien er god.

Location

Approximative location.