Loading...

Marianne T., barnepige på fuldtid i Ferritslev Fyn (5863)

  • 22 år gammel, <1 års erfaring

  • Ved lejlighed
  • Deltid / efter skole
  • Børnepasning fuldtid
MEDDELELSE

Omsorgsfuld kvinde søger barnepigejob

Goddag,

Mit navn er Marianne Thomsen, og jeg søger et job som barnepige. Jeg er er 22 år gammel og er halv dansker og halv filippiner. Jeg bor i hus med med min kæreste, som jeg er sammen med på 4. år, og vores fælles hvalp. Jeg er lige blevet færdig med at studere HF på Nyborg Gymnasium, hvor jeg blev student i juni 2020. Jeg har derfor al min tid fri, og jeg kan på den måde kontaktes på alle tidspunkter i alle ugens dage. Jeg kan hjælpe med pasning, madlavning, rengøring, afhentning fra børnehave/skole (via gå ben eller offentlig transport, da jeg ikke selv har kørekort), lektiehjælp mm..

Lidt om mig og min personlighed:

Jeg kommer fra en søskendeflok på 3 piger, hvor jeg selv er midterbarnet. Jeg er en meget smilende og imødekommende person som altid er glad, og jeg er ikke bange for at tage ansvar. Jeg elsker at sprede god energi omkring mig, og jeg er en meget omsorgsfuld kvinde. Jeg er god til at forstå, hvordan andre børn, unge og voksne har det, og jeg bliver glad, når jeg kan hjælpe med deres problemer. Jeg elsker at være kreativ (male, tegne mm.) og naturen er noget af det bedste, jeg ved. Jeg er en meget åben person, som nemt ser det bedste i alle mennesker.

Hvis jeg har vækket jeres interesse, må I meget gerne sende mig en e-mail. Jeg er nemmest at træffes på e-mail:

****

Knus,
Marianne Thomsen

Tilgængelighed Marianne

Tilgængelig til børnepasning i skoleferien
Tilgængelig om natten
Accepter akut-børnepasning

Disse opgaver kan Marianne hjælpe dig med

Madlavning
Lektiehjælp/Undervisning
Rengøring
Børn (6 måneder til 2 år)
Pasning af børn mellem 2 og 6 år
Pasning af børn over 6 år
Dyrepasning
Evnesvage børn
Børn med handicap
Montessori
Naturliv

0 bedømmelser fra forældre

Professionel erfaring: <1 års erfaring

  • Oplysninger mangler

Mere om Marianne

Jeg har studeret HF på Nyborg Gymnasium og blev student i juni 2020. Jeg elsker de naturfaglige fag: biologi, geografi og kemi, hvor jeg i den tværfaglige eksamen på C-niveau fik karakteren 12. Dog er mine svagheder de kulturfaglige fag: samfundsfag, historie og religion. Til min engelsk eksamen fik jeg karakteren 10 i både mundtlig og skriftlig, og kom derfor afsted med 10 i huen. Jeg synes, at det er hyggeligt at skrive danskstile, og jeg går meget op i grammatik. Lidt om mig som person: Jeg elsker at bruge min fritid på at læse en god bog, lave min egne digte og gå en tur i naturen. Udover min kæreste og hund tager jeg min gribetang og en pose med på vores gåture, da jeg går meget op i miljøet, og derfor samler affald op, når vi støder på det. Jeg elsker musik og spiller selv klaver, men jeg kan også lide at slappe af på sofaen og se en god tv-serie i tv'et. Jeg har altid været meget kreativ, og kan rigtigt udvide min kreativitet, når jeg starter på frisøruddannelsen i starten af 2021.

Location

Approximative location.