Loading...

Safiya R., babysitter i København (2200)

  • 18 år gammel, 3 års erfaring

  • Ved lejlighed
  • Deltid / efter skole
  • Børnepasning fuldtid
MEDDELELSE

Hverdagens eller weekenderne manglende babysitter?

Hej jeg er den ældste i søskendeflokken på fire i aldrene mellem 0-13 år og har en stor familie med mange børn, som jeg har passet i længere perioder.
Jeg læser på nuværende tidspunkt på Ørestad Gymnasium, i 1g, og har derfor en del fritid i løbet af ugen, hvor jeg også har mulighed for at hente børn fra skole/fritidshjem. Jeg siger ja til sidste øjebliks børnepasning om aften og i weekender.
Jeg svare gerne på spørgsmål og vi tales ved! :))

Tilgængelighed Safiya

Tilgængelig til børnepasning i skoleferien
Accepter akut-børnepasning

Disse opgaver kan Safiya hjælpe dig med

Madlavning
Lektiehjælp/Undervisning
Rengøring
Nyfødt (under 6 måneder)
Børn (6 måneder til 2 år)
Pasning af børn mellem 2 og 6 år
Pasning af børn over 6 år
Dyrepasning

0 bedømmelser fra forældre

Professionel erfaring: 3 års erfaring

  • Fra og med 07-2018 Til dag

    Rizwanas børn er på 3 og 5 år. Jeg har passet dem over sommerferien og passer dem og tager dem stadig med til fritidsaktiviteter hvis nødvendigt. De er i en ung alder hvor de udvikler sig meget, energien er høj og de er kreative. Af og til er det en udfordring, men jeg kan altid finde løsninger, som er gode for forældrene og børnene. Børn er livlige mennesker og man kan altid have det sjovt og finde på lege.

Mere om Safiya

Pt. Læser jeg på Ørestad Gymnasium indenfor samfundsfaglig. Jeg er den ældste i søskendeflokken og har en stor familie med unge og børn, som jeg hjælper med lektierne. I min fritid går jeg til kickboksning og træner to gange om ugen. Jeg interreseret mig for yoga fordi det giver en balance og indre ro, hvilket jeg gør med min mor. I hverdagene er jeg mest med familie og mine brødre hvor vi fokuserer på arbejde og skole lige så meget som hyggen. Hilsen Safiya

Location

Approximative location.