Loading...

Janet N., babysitter i Aarhus (8000)

  • 19 år gammel, <1 års erfaring

  • Ved lejlighed
  • Deltid / efter skole
  • Børnepasning fuldtid
MEDDELELSE

Sjov og glad pige på 17, meget snart 18 år.

Hej
Jeg er en sjov og energisk pige på 17 næsten 18 år (fødselsdag 02.12.00), som søger en stilling som barnepige efter skole, eller til forskellige lejligheder. Jeg har før passet mine små kusiner og fætre, og nogle børn af en af mine forældres venner. Jeg elsker børn, deres energiske livsglæde og de mange skøre og sjove ideer de kan komme på. Og kan derfor hjælpe børnene på mange forskellige måder. Jeg elsker at lave sjov og spas, og kan være dit barns gode ven, og hjælpende hånd.
Jeg går i 1.g på HHX i Viby J. Og har derfor nogle timer der skal passes, dog har jeg fri ca hver da kl. 13:45 undtagen tirsdage, hvor jeg først har fri 16:00. Jeg kan derfor hente og bringe jeres børn forskellige steder hen efter skoletimerne. Pasning af forskellige lejligheder står jeg også til for, og er kun et opkald væk.

Jeg er en meget smilende og social person, der elsker at møde nye mennesker. Jeg glæder mig til at høre fra jer, knus herfra

Tilgængelighed Janet

Tilgængelig til børnepasning i skoleferien
Tilgængelig om natten
Accepter akut-børnepasning

Disse opgaver kan Janet hjælpe dig med

Madlavning
Lektiehjælp/Undervisning
Rengøring
Pasning af børn mellem 2 og 6 år
Pasning af børn over 6 år
Dyrepasning
Naturliv
Læreplan

0 bedømmelser fra forældre

Professionel erfaring: <1 års erfaring

  • Fra og med 10-2018 Indtil 10-2018

    Jeg har ikke haft super meget erfaring indenfor børnepasning på den måde sagt. Jeg har dog passet nogle børn fra min gamle folkeskole engang, fulgte dem hjem fra skole og blev der og legede med dem indtil forældrene engang kom hjem fra arbejde. Jeg elsker børn, den positive energi og legeglade sind de har. Jeg har dog også udover det passet mine fætre og kusiner på 3-8 år.

Mere om Janet

Jeg har som umiddelbart ikke nogle fritidsinterreser end at være sammen med mine venner og gøre dagen god, self af jeg mine dag til dag lektier og afleveringer jeg skal have lavet.

Location

Approximative location.