Loading...
Barnepiger, babysittere, dagplejere...

At finde børnepasning er som en leg!

Yoopies, Hvordan fungerer det?

 • Annoncer i nærheden af dig

  Find et babysitterjob i nærheden af dig ved med vores geolokaliserede annoncer

 • Personlig kalender

  Opdater din kalender og se, når du er tilgængelig.

 • Verificerede profiler

  Bed os om at bekræfte din profil og forøg dine chancer for at finde et job.

 • Attraktive fortjenester

  Aftal prisen og bliv betalt en gang om ugen.

 • SMS'er

  Modtag tilbud fra barnepiger (lejlighedsvis eller regelmæssigt) på til telefon og svar med en simpel SMS. For at høre mere, klik her

Læs mere

Yoopies hjælper dig med at finde den perfekte babysitter!
Tjenesten er helt gratis og du kan finde mere end 286 770 profiler i nærheden af dig.

 • Find annoncer fra babysittere rundt i Danmark

  Find annoncer fra babysittere rundt i Danmark

  Leder du efter et børnepasningsjob? På Yoopies kan du oprette en profil og oplyse din tilgængelighed, kvalifikationer og erfaringer. Alt dette hjælper dig med at finde et job, der passer til dig! Er du tilgængelig midt om ugen, om natten, kan du hente børn fra skolen eller måske søger du et fuldtidsjob som babysitter? På vores hjemmeside kan du finde en familie der matcher dine ønsker! Gennemse så mange profiler som muligt (der er mere end %tilbud% job) og kontakt dine favoritter! Hurtigt og nemt!

 • Discuss with families and set your own commission-free rates

  Discuss with families and set your own commission-free rates

  I modsætning til babysitter bureauer så opkræver Yoopies ingen gebyrer for deres ydelser. Som babysitter eller dagplejer er det op til dig selv at forhandle lønnen med familien du arbejder for. Du skal kun fastsætte en minimumspris, for at hjælpe familier med at finde det bedste match i deres søgning efter en babysitter. Læs også gerne vores FAQ for at lære mere om lønninger samt nyttige råd til brug af vores hjemmeside. For at maksimere dine chancer om at finde et job, anbefaler vi også at du verificerer din profil. Det betyder at vi tjekker din adresse, dit telefonnummer, din identitet og dine bedømmelser. Når din konto er verificeret, tilføjer vi en etiket med titlen "Verificeret Babysitter" til din profil.

 • Find en babysitter som passer ind i din kalender

  Find en babysitter som passer ind i din kalender

  Uanset om du er babysitter i København eller dagplejer i Sønderjylland: Yoopies kan hjælpe dig med at finde dit drømmejob! Yoopies er en gratis platform for babysittere og daginstitutioner. Jo flere oplysninger du har på din profil, desto bedre chancer har du for at finde et job. Inviter dine venner der arbejder med børnepasning på Yoopies. Spørg familien som du har arbejdet for, om de vil skrive en anbefaling til dig, og opdater din tilgængelighed så ofte som muligt. Mere end 500 tilfredse babysittere har allerede brugt Yoopies. Tilmeld dig lige nu og find et børnepasningsjob i nærheden af dig!